Företag

akmassagen

Dubbelklicka här för att lägga till din egen Aktuell och viktig hälsoinformation;

Se längst ned på denna sida.


För ditt välmående och din hälsa


FÖRETAGSMASSAGE – förebyggande massage


Sedan flera år tillbaka är kontorsmassage/kroppsmassage både en avdragsgill- och en skattefri friskvårdförmån på företag, vilket är väldigt positivt för att främja hälsa.


Söker ni friskvårdsmassage till er personal och/eller vill ha massage som komplement till friskvård ni redan har inom företaget, så hör gärna av er för en offert. Berätta hur just ni har det. Antal anställda, omfattning som önskas bl.a. Jag kommer ut till era lokaler med allt som behövs för behandlingarna. Det enda jag behöver är tillgång till ett rum. Beställ gärna en prova-på-månad för att se hur stort behov och intresse det finns.


Undersökningar visar att fler anställda verkligen tar sina behandlingar när de har dem lättillgängligt på arbetsplatsen. Vinsterna för detta är inte bara fysiska och psykiska för den enskilde anställde utan också rent ekonomiskt och tidsmässigt både för den anställde och arbetsgivaren. (se undersökning från Axelsons Gymnastiska Instituts hemsida).


Aktuell och viktig hälsoinformation:

I dagsläget när viruset Covid-19/Corona är i omlopp så tar jag bara emot helt friska klienter, så om ni är förkylda så ber jag er stanna hemma tills ni tillfrisknat helt. Pga detta har jag kortat ned avbokningstiden till 2 innan bokad behandling.


Jag själv följer Folkhälsomyndighetens alla riktlinjer ang. extra god hygien mm. Har ni fler frågor så kontakta mig gärna.

Massage för friska personer har i forskning visat sig stärka vårt imunförsvar :-).


Copyright © All Rights Reserved